Uvjeti i odredbe www.uti-ilo.hr

Ispod su Uvjeti i odredbe za upotrebu www.uti-ilo.hr . Molimo pažljivo ih pročitajte. Ako nas trebate kontaktirati u vezi s bilo kojim aspektom sljedećih uvjeta upotrebe naše web stranice, obratite nam se na sljedeću adresu e-pošte – udruga13@optinet.hr

Pristupom sadržaju www.uti-ilo.hr (u daljnjem tekstu web stranica) prihvaćate ovdje navedene uvjete i odredbe te prihvaćate našu Politiku privatnosti. Ako se ne slažete s bilo kojim od uvjeta, ne biste trebali nastaviti koristiti web mjesto i odmah otići.

Slažete se da nećete koristiti web mjesto ni u kakve ilegalne svrhe i da ćete poštivati ​​sve primjenjive zakone i propise.

Slažete se da nećete upotrebljavati web mjesto na način koji može narušiti izvedbu, oštetiti ili manipulirati sadržajem ili informacijama dostupnim na web mjestu ili umanjiti ukupnu funkcionalnost web mjesta.

Slažete se da nećete ugroziti sigurnost web mjesta ili pokušati pristupiti zaštićenim dijelovima web mjesta ili pokušavate pristupiti osjetljivim informacijama za koje smatrate da postoje na web mjestu ili poslužitelju na kojem se nalazi.

Slažete se da ste u potpunosti odgovorni za bilo koji zahtjev, trošak, gubitak, odgovornost, troškove uključujući pravne troškove koje smo nastali uslijed bilo kojeg kršenja odredaba i uvjeta ovog sporazuma i na koje ćete se složiti ako nastavite koristiti web stranicu.

Reprodukcija, distribucija na bilo koji način bilo da je riječ o mreži ili izvan nje strogo je zabranjena. Rad na web stranici i slike, logotipi, tekst i ostale takve informacije vlasništvo su www.uti-ilo.hr (osim ako nije drugačije navedeno).

Iako se trudimo biti potpuno točni u informacijama koje su predstavljene na našoj web stranici i nastojimo ih ažurirati što je moguće više, u nekim slučajevima neke informacije koje pronađete na web mjestu mogu biti pomalo zastarjele.

www.uti-ilo.hr pridržava pravo izvršiti bilo kakve izmjene ili ispravke podataka koje pronađete na web mjestu u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

Promjena Uvjeta i odredbi korištenja

Pridržavamo pravo na izmjene i reviziju gore navedenih Uvjeta korištenja.

Zadnji put izmijenjeno: 20-10-2019