Pravila o privatnosti za www.uti-ilo.hr

Ako su vam potrebne dodatne informacije ili imate bilo kakva pitanja u vezi s našim pravilima o privatnosti, slobodno nas kontaktirajte e-poštom na adresu udruga13@optinet.hr

Na www.uti-ilo.hr za nas je izuzetno važna privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o politici privatnosti opisuje vrste osobnih podataka koje prima i prikuplja www.uti-ilo.hr i način na koji se koristi.

Datoteke dnevnika
Kao i mnoge druge web stranice, i www.uti-ilo.hr koristi datoteke dnevnika. Podaci unutar datoteka dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), žig datuma / vremena, stranice upućivanja / izlaska i broj klikova za analizu trendova, administraciju web mjesta, praćenje kretanja korisnika oko stranice i prikupljajte demografske podatke. IP adrese i ostale takve informacije nisu povezane s osobama koje se mogu osobno identificirati.

Kolačići i internetske svjetionice
www.uti-ilo.hr ne koristi kolačiće.

DoubleClick DART kolačić
. :: Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na www.uti-ilo.hr.
. :: upotreba kolača DART od strane Googlea omogućuje mu posluživanje oglasa korisnicima na temelju njihovog posjeta www.uti-ilo.hr i drugih web stranica na Internetu.
. :: Korisnici se mogu isključiti iz upotrebe kolača DART posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže na sljedeći URL – http://www.google.com/privacy_ads.html

Neki od naših oglašavačkih partnera na našoj web stranici mogu koristiti kolačiće i web-znakove. Naši partneri u oglašavanju uključuju: Google Adsense, Taboola, Rwadx.

Ovi treći oglasi ili poslužitelji oglasa upotrebljavaju tehnologiju za oglase i veze koje se pojavljuju na www.uti-ilo.hr šalju izravno u vaše preglednike. Oni automatski primaju vašu IP adresu kad se to dogodi. Druge tehnologije (poput kolačića, JavaScripta ili Web Beacon-a) također mogu koristiti oglasne mreže trećih strana za mjerenje učinkovitosti svojih oglasa i / ili za personaliziranje reklamnog sadržaja koji vidite.

www.uti-ilo.hr nema pristup ili nadzor nad ovim kolačićima koje koriste oglašavači trećih strana.

Trebali biste konzultirati odgovarajuća pravila o privatnosti ovih poslužitelja oglasa za detaljnije informacije o njihovim postupcima kao i upute o isključivanju određenih praksi. Pravila o privatnosti www.uti-ilo.hr ne primjenjuju se na aktivnosti takvih drugih oglašivača ili web stranica i ne možemo ih kontrolirati.

Ako želite onemogućiti kolačiće, to možete učiniti putem pojedinačnih opcija preglednika. Detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima mogu se pronaći na odgovarajućim web lokacijama preglednika.