POZIV  ČLANOVIMA  UDRUGE NA  GODIŠNJU SKUPŠTINU

Ovim putem pozivamo sve članove Udruge tjelesnih invalida ILO, na redovnu izvještajnu godišnju Skupštinu, koja če se održati 25.ožujka 2017.godine (subota) sa početkom u 9,00 sati u prostorijama udruge Ljudevita Gaja 15, Ivanec. Molimo Vas da svoj dolazak  OBAVEZNO najavite na broj telefona udruge 042/784 – 460, do srijede 22.ožujka 2017. godine i to do 13,00 sati zaključno.

 

8 MEMORIJALNI TURNIR U BELOTU „DRAGAN RADMANOVIĆ“

Četiri naša para 18.ožujka 2017.godine sudjelovala su na memorijalnom turniru u Belotu „Dragan Radmanović“, kojega na spomen svome dugogodišnjem tajniku i zaljubljeniku u tu kartašku igru organizira „Društvo distrofičara,cerebralne i dječje paralize te ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina“, a sudjelovala su 23.para iz Varaždina, Ivanca, Ludbrega, Koprivnice, Donje Stubice i Đurđevca. Pobjedu i osvajanje prelazni pehara i pehara u trajno vlasništvo osvojio je domaći par iz Varaždina, dok je naš par Ivan Bregović i Jurica Putarek osvojio drugo mjesto, treće plasirani bio je par iz Koprivnice, dok je četvrto mjesto osvojio par iz Varaždina.

 

GODIŠNJA SKUPŠTINA UDRUGE INVALIDA DONJA STUBICA

U petak 10.ožujka 2017.godine svoju redovnu izbornu Skupštinu održala je prijateljska udruga invalida iz Donje Stubice, na kojoj smo takođe bili nazočni. Za novoga predsjednika ponovno je izabran dosadašnji predsjednik Stjepan Ključariček. Godišnja skupština se održala u restoranu „KTC“-a u Zaboku.

 

GODIŠNJA SKUPŠTINA  U  VARAŽDINU

U utorak 28. veljače 2017.godine bili smo gosti na redovnoj izbornoj godišnjoj Skupštini „Društva distrofičara, cerebralne i dječje paralize te ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina“. Za novog predsjednika prijateljskog nam društva ponovno je izabran profesor Ivica Vujec, a za dopredsjednike izabrani su Ivica Fluks i Ljubomir Benjak, koji su i do sada obnašali tu dužnost. Skupština je bila održana u domu za starije i nemočne osobe u Varaždinu.